DRUPA 2024 и партньорите на Полихром Сервиз

DRUPA 2024, ще се проведе от 28 май до 7 юни в Дюселдорф.

Партньорите на Полихром Сервиз ЕООД са разположени както следва:

  1. Alphasonic: Водещ производител на ултразвукови почистващи системи с над 30-годишен опит. Използвайки патентовани технологии, Alphasonic създава персонализирани ултра звукови системи за почистване на анилокси. Намерете ги в Зала 6, щанд B42.
  2. COLORGRAF S.p.A.: Водещ производител на мастила, лакове и праймери за флексо и офсетов печат. Отличават се с високо качество и иновативни решения. Посетете ги в Зала 5, щанд D15.
  3. Tech Sleeves b.v.: Специализиран производител на печатни ръкави и предходници. Техните продукти са известни със здравината и надежността си. Намерете ги в Зала 10, щанд C10.
  4. Triwill Group: Производител на UV лакове, вододисперсионни лакове, мастила и консумативи за офсет и флексо печат. Известни са с широка гама от продукти и високото си качество. Посетете ги в Зала 3, щанд 3D43.
  5. AGs Flexo: Специализиран производител на камерекелни системи, ракелни ножове и уплътнители за камер ракелни системи. Предлагат иновативни решения за печатната индустрия. Намерете ги в Зала 15, щанд A31.
  6. Foteco и REMCO (част от SAATI): Представляват производители на продукти за предпечат и почистващи химикали за ситопечат. Известни са с доказаното си качество и надежност. Посетете ги в Зала 3, щанд E80-1.
error: Съдържанието е защитено!